Robert Pattinson PDF

Ez a közzétett változat, ellenőrizve: 2018. Robert Pattinson Premiere of The Lost City of Z at Zoo Palast Berlinale 2017 02. A Wikimédia Commons tartalmaz Robert Pattinson robert Pattinson PDF médiaállományokat.


A moins d’avoir passé ces dernières années sur Mars, tu ne peux pas ne pas connaître Robert Pattinson, sorcier dans Harry Potter et la coupe de feu, vampire dans la saga Twilight – films adaptés des romans phénomènes de Stephenie Meyer. Au-delà de sa beauté ravageuse, il possède de multiples talents. Surtout, il est l’acteur qui monte. Mais qui est le véritable Rob ? D’où vient celui qui a mis le feu à nos écrans ? Que lui réserve l’avenir ? Grâce à ce livre, tu sauras ce qui le motive et pourquoi il a ravi les coeurs sous les traits du mystérieux Edward Cullen, le vampire le plus sexy de l’Histoire.

Destiné aux fans de Fascination, Tentation, Hésitation et Révélation, la saga culte de Stephenie Meyer, cet album richement illustré inclut un poster : tu pourras ainsi avoir Rob tous les soirs dans ta chambre… Rien que pour toi !

Josie Rusher est née à Londres où elle vit. Fan de la première heure de Robert Pattinson, elle a conçu cet album pour toutes les fans de l’acteur, qui sont légion.

Anyja, Clare egy modellügynökségnek dolgozott, apja, Richard veterán autókat importált az USA-ból. Két nővére van, a három évvel idősebb Lizzy, aki énekesnő és dalszövegíró, valamint az öt évvel idősebb Victoria, aki reklámkészítéssel foglalkozik. 15 évesen csatlakozott a Barnes Theatre Company színtársulathoz. Thornton Wilder Our Town című darabjában látta meg egy ügynök, így indult el filmes karrierje. 2008-ban és 2009-ben a People magazin a világ legszexisebb férfijai közé sorolta, 2010-ben pedig bekerült a People A világ legszebb emberei listájába is.

Robert Pattinson viaszszobra a londoni, amszterdami és a New York-i Madame Tussauds-múzeumban is megtekinthető. Pattinson jótékonysági eseményeken is részt vesz, 2009 decemberében egy aláírt gitárt ajánlott fel, 2010 januárjában pedig a haiti földrengés áldozatainak megsegítésére rendezett Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief című televíziós műsorban is részt vett, ahol a telefonos felajánlásokat hírességek fogadták. Ezt a sikertelenséget annak tulajdonította, hogy míg serdülőkorában csaknem lányos külsővel rendelkezett, ami akkoriban felkapott volt a modellügynökségek körében, férfiasabbá válása után már nem kapott többé munkát. 2007-ben Pattinson volt az arca a Hackett divatcég kampányának. Első filmes szerepe a német A gyűrű átka című filmben volt, Giselher szerepében.

2004-ben a Hiúság vására című filmben is feltűnt, de jelenetét kivágták, csak a DVD változaton látható. 2008-ban megkapta Edward Cullen szerepét az Alkonyat című filmben. 2008-ban a Little Ashes című filmben Salvador Dalí katalán szürrealista festőművészt formálja meg. 10-én a Revolver Entertainment Robsessed címmel DVD-t jelentett meg, mely a színész életével és népszerűségével foglalkozik. 10 millió fontos keresetével a The Daily Telegraph a tíz legjobban kereső színész közé sorolta Pattinsont. Pattinson Georges Duroy-t alakítja a Guy de Maupassant 1885-ös azonos című regénye alapján készülő, 2012-ben mozikba került Bel Ami című filmben, melyet többek között Budapesten is forgattak. Az Alkonyat című filmben Robert Pattinson énekli a dalt.